dimecres, 9 de gener del 2013

AJUDES DE LLIBRES CURS 2012/2013




En el Tauler d´anuncis del Pavelló de Direcció, estan publicades les LLISTES DEFINITIVES dels alumnes beneficiaris de les ajudes de llibres del curs 2012 /2013

Ací podeu consultar la resolució del DOCV

Teòricament en aquest enllaç podreu consultar vostra situació (però en el moment d´aquesta publicació encara no funcionava)



Les instrucciones que han donat desde direcció són:

ALUMNES BENEFICIARIS

1. Els alumnes beneficiaris rebran la transferència directament en el compte corrent indicat en la sol·licitud.

2. El centre rebrà en el seu compte corrent l’ingrés de les ajudes de l’alumnat beneficiari que van posar en la sol·licitud el nombre de compte bancari del centre i serà entregat a partir de l’endemà  prèvia comunicació a la familia que podrà dirigir-se a la secretaria del centre perquè se´ls faça entrega de l’ajuda per mitjà de taló bancari una vegada realitzada la identificació prèvia del parentiu o relació amb l’alumne beneficiari mitjançant la presentació del DNI

ALUMNES NO BENEFICIARIS

Podran interposar:

  1. Recurs de reposició davanta de la consellera d´Educació en el termini d´un mes, presentant-se personalment o a través del centre.

  1.  Recurs contenció- administratiu haurà de plantejar-se davant del Tribual Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada