dissabte, 29 de març del 2014

LA FAMÍLIA I L'ENTORN CLAUS PER A LA PREVENCIÓ DEL FRACÀS ESCOLAR: NOVES FORMES DE COMUNICACIÓ, XARXES SOCIALS I TELÈFONS MÒBILS



Què és?
Taller en el qual es relaciona l'ús de les noves tecnologies amb l'índex de fracàs escolar, on s’oferirà als pares i mares eines per a gestionar aquestes tecnologies, tant per a previndre el fracàs com per a potenciar l'èxit acadèmic, amb unes pautes d'ús responsable d'aquests instruments.

Quan?
 Primera sessió dilluns 7 d’abril

Segona sessió dijous 10 d’abril

Horari? de 15:00 a 16:30

On? A la sala d'audiovisuals

Taller gratuït i altament recomanable!

Es tracta d'una activitat que considerem molt interessant i necessària en aquests moments. L'ús dels dispositius mòbils està tan estés i des d'edats tan primerenques que és necessari revisar el seu funcionament per a afavorir un ús segur. La millor prevenció és la formació i la responsabilitat.

Curs oferit per FAPA-VALÈNCIA
__________________________________________________

¿Qué es?
Taller en el cual se relaciona el uso de las nuevas tecnologías con el índice de fracaso escolar, donde se ofrecerá a los padres y madres herramientas para gestionar estas tecnologías, tanto para prevenir el fracaso como para potenciar el éxito académico, con unas pautas de uso responsable de estos instrumentos.

¿Cuándo? Primera sesión lunes 7 de abril

                Segunda sesión jueves 10 de abril

¿Horario? de 15:00 a 16:30

 ¿Dónde? En la sala de Audiovisuales

Taller gratuito y altamente recomendable!

Se trata de una actividad que consideramos muy interesante y necesaria en estos momentos. El uso de los dispositivos móviles está tan extendido y desde edades tan tempranas que es necesario revisar su funcionamiento para favorecer un uso seguro. La mejor prevención es la formación y la responsabilidad.

Este curso nos lo ofrece FAPA-Valencia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada