dimecres, 18 de juny del 2014

INTERCANVI LLIBRES DE TEXT CURS 2014-2015

Estimades famílies:
Apunt de finalitzar el curs, amb la intenció de reciclar els llibres usats que estiguen en bon estat, des de la nostra AMPA proposem un intercanvi de llibres de text.
Volguérem amb esta iniciativa contribuir a economizar en les despese de llibres i a una millor utilització dels recursos, a l conservació del medi ambient i al foment i atenció dels llibres com a valor educatiu i cultural i per descomptat, a fomentar la solidaritat i la cooperació com a valor en la nostra societat, i en le nostre centre en particular.

A causa de la nova llei educativa LOMQUE (Llei WERT), que entrarà en vigor el pròxim curs, en 1er,3er i 5e hi haurà una modificació, de la qual a dia de hui la Conselleria d'Educació no ha publicat en el D.O.C.V la dita informació. Estant a l'espera de la publicació de llistes.
Respecte als llibres de text de 2on,4t i 6e curs, està garantida la seua continuació.

 NORMES:
  • Este projecte és totalment voluntari
  • Els llibres que doneu hauran d'estar en bon estat ( ja sabem que estan usats però ... sense ratllades, fulles trencades ...)
  • No podem garantir-vos que rebreu el mateix nombre de llibres que entregueu, per tant insistim en el caracter de donació que té este intercanvi.
TERMINIS:
  • 23 i 24 de Juny. Donació de llibres.
  • 26 i 27 de Juny. Arreplega de llibres.  

HORARI:
  • De 11:00h a 13:00h. 
LLOC: 

  • Sala de professors ( Hall de direcció)


Si teniu algun dubte no dubteu a consultar amb nosaltres, personalment o a traves del telèfon de l'AMPA 633 64 43 34

Gràcies per endavant per la vostra col.laboració en la difusió d' esta iniciativa, que desitgem siga ben acollida per totes les famílies del centre. Igualment donem les gràcies a tots aquells pares i mares que de manera totalment altruista i desinteresada, col-laboren perquè este projecte vaja endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada