dimarts, 7 de març del 2017

Vaga març 2017





JUSTIFICACIÓN DE AUSENCIA DE ALUMNADO AL CENTRO EDUCATIVO
(PARA UTILIZAR HASTA 2º DE LA ESO, O DESDE 3º SIN ASAMBLEA PREVIA REALIZADA)


A la atención del Director/Directora del centro educativo _________________________________________


D./Dña. _______________________________________________________ padre/madre/tutor-a del alumno/a __________________________________ del grupo _____, comunico mediante el presente escrito que la ausencia de mi hijo-a/tutelado-a del pasado día 9 de marzo de 2017, ha sido motivada por causas ajenas a su voluntad, basadas en una decisión familiar que pertenece al ámbito privado y que, si fuera necesario, será explicada ante las instancias oportunas que tengan capacidad y derecho a conocer la misma.

Firmado en __________________ a ____ de _________________ de _____

El/la padre/madre/tutor-a



Fdo.: ________________________________
DNI: _________________








Massamagrell 6 de març 2017

L`AMPA INFORMA DE LA VAGA EDUCATIVA QUE TINDRA LLOC EL 9 DE MARÇ


La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FeSP UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, FEPV, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, FEU, FdE, Acontracorrent, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica, convoca vaga educativa i manifestació en les tres capitals valencianes, Castelló, València i Alacant el pròxim 9 de març contra les retallades, les revàlides i la LOMQE.
Amb els lemes #SIalaPública,  #NOalaLOMQE,  #RevertirRetallades, #NOal3més2,  les entitats que configuren la Plataforma s’uneixen de nou a la convocatòria estatal, per a fer una crida als centres educatius i a les comunitats educatives per a eixir al carrer i dir no a la LOMQE i defensar l’ensenyament públic.
La Plataforma vol de nou manifestar el seu rebuig a les continues retallades: increment de la càrrega lectiva del professorat, descomptes en la nòmina per baixa, augment de les ràtios, imposició de 10 dies lectius per cobrir les substitucions, etc. Aquestes retallades s’han vist reflectides també en l’augment de la concertació, en la destrossa de les infraestructures com al cas del presumpte robatori de CIEGSA i el BEI, la minva de professorat i de recursos al sistema públic i un llarg etcètera que ha significat la minva de la qualitat del nostre sistema educatiu públic. La Plataforma també s’oposa a la privatització de l’ensenyament i la mercantilització de la universitat que suposa el model 3+2.
La Plataforma diu NO a la LOMQE i n’exigeix la derogació. És una llei regressiva, privatitzadora, antidemocràtica, segregadora i ataca les llengües pròpies. La Plataforma diu SÍ a L’ENSENYAMENT PÚBLIC pel qual s’ha lluitat des de fa tants anys. Per això convoca aquesta vaga i anima tota la comunitat educativa –alumnat, pares i mares i treballadors/des de l’ensenyament- a secundar-la, de totes les etapes educatives.
Per estes raons la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic fa una crida a secundar la manifestació el pròxim 9 de març a les 18’30 hores en les tres capitals valencianes.
Així mateix la Plataforma convoca, fins el dia de la vaga, una sèrie d’accions per tal de moure les comunitats educatives, que es concreten en:
–        6 de març. Roda de premsa a FAMPA-València
–        9 de març a les 12’00 hores. Manifestació estudiantil a la Facultat d’Història (València).






Massamagrell 6 de marzo 2017
LA AMPA INFORMA DE LA HUELGA EDUCATIVA QUE TENDRÁ LUGAR EL 9 DE MARZO
 
La Plataforma en Defensa del Enseñanza Pública, formada por las organizaciones, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FeSP UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, FEPV, BEA, Campus Joven, Sindicato de Estudiantes, FEU, FdE, Acontracorrent, Asociación de Directores de Primaria, Asociación de Directores de Secundaria, Movimientos de Renovación Pedagógica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa y Valencia Laica, convoca huelga educativa y manifestación en las tres capitales valencianas, Castellón, Valencia y Alicante el próximo 9 de marzo contra los recortes, las reválidas y la LOMCE.
Con los lemas #SIalaPública,  #NOalaLOMQE,  #RevertirRetallades, #NOal3més2,  las entidades que configuran la Plataforma se unen de nuevo a la convocatoria estatal, para hacer una llamada en los centros educativos y a las comunidades educativas para salir en el calle y decir no a la LOMCE y defender el enseñanza pública.
La Plataforma quiere de nuevo manifestar su rechazo a los continuos recortes: incremento de la carga lectiva del profesorado, descuentos en la nómina por baja, aumento de las ratios, imposición de 10 días lectivos para cubrir las sustituciones, etc. Estos recortes se han visto reflejados también en el aumento de la concertación, en el destrozo de las infraestructuras como al caso del presunto robo de CIEGSA y el BEI, la merma de profesorado y de recursos al sistema público y un largo etcétera que ha significado la merma de la calidad de nuestro sistema educativo público. La Plataforma también se opone a la privatización de la enseñanza y la mercantilización de la universidad que supone el modelo 3+2.
La Plataforma dice NO a la LOMCE y exige la derogación. Es una ley regresiva, privatizadora, antidemocrática, segregadora y ataca las lenguas propias. La Plataforma dice SÍ a la ENSEÑANZA PÚBLICA por el que se ha luchado desde hace tantos años. Por eso convoca esta huelga y anima toda la comunidad educativa –alumnado, padres y madres y trabajadores/desde el enseñanza- a secundarla, de todas las etapas educativas.
Por estas razones la Plataforma en defensa del Enseñanza Público hace una llamada a secundar la manifestación el próximo 9 de marzo a las 18’30 horas en las tres capitales valencianas.
Asimismo, la Plataforma convoca, hasta el día de la huelga, una serie de acciones para mover las comunidades educativas, que se concretan en:
–       6 de marzo. Rueda de prensa a FAMPA-València
–       9 de marzo a las 12’00 horas. Manifestación estudiantil a la Facultad de Historia (Valencia).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada