dimecres, 10 d’abril del 2013

FOTOS DE FALLES 2013



Des del Grup Família-Escola junt a l'AMPA es proposà que totes les famílies participàreu en la creació del monument faller amb el lema "Contes Populars".
http://ampavirgendelrosario.blogspot.com.es/2013/03/falles-2013.html

Com a novetats de l'AMPA, enguany tinguerem falleres majors i presidents. Aquestos es varen triar per sorteig en assemblea oberta  entre els socis de 5anys i 6é:

Fallera Major Infantil: Olga Martí Fontestad
President Infantil:  Jorge Calles Conesa
Fallera Major:  Lidya Fernández Orts
President:  Raúl De Aro Mallach

A més, els pares voluntaris que vingueren a montar la falla, preseleccionaren un ninot de cada cicle, i després les falleres majors i presidents indultaren el ninot de "Pinotxo" realitzat per Irene Marí de 1er de Primaria V, i una "caputxeta" per Alicia Pavía Reig de 4anys Valencià..

Per últim, a la festa de la cremà vingueren a cantar albaes, Pep (dolçaina), Benjamí (tabal), Artur, Marga i MariCarmen (cantants) als que estem molt agraïts de la seua participació desinteresada.

Ací podeu veure les fotos de l'exposició del ninot, de la plantà de la falla, de la visita dels alumnes a la seua falla, de la xocolatada i de la cremà.

Volem agrair la vostra col·laboració en la l'elaboració dels ninots amb els xiquets, i donar-vos l'enhorabona per l'excel·lent treball realitzat. Els ninots, com recordeu eren molt originals, treballats i únics. Va ser un plaer veure el treball de tots junts.
Menció especial als pares que estigueren tota la setmana dissenyant i muntant la base de la falla i als que vingueren a ajudar en la plantà i festa de la cremà.
Volem agrair també la col·laboració i ajuda de la direcció i mestres del centre, als conserges, a l'Ajuntament, Policia Local i Bombers. A l'empresa del menjador, Colevisa, per la xocolatada i ensaïmades.









Gràcies a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada