dimarts, 21 de maig del 2013

PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT_ CONCENTRACIONS 23M No a la reforma Wert


El proper dijous, 23 de maig, FAPA juntament amb d'altres entitats com ara l'STEPV, Escola Valenciana, sindicats d'estudiants i partits polítics, convoca concentracions (que han estat comunicades a la Delegació de Govern) a les places dels ajuntaments arreu del País Valencià sota el lema "Aturem la LOMQE", l'avantprojecte de la qual va ser aprovat divendres passat pel Consell de Ministres. 

La comunitat educativa de Massamagrell hem acordat concentrar-nos davant l'Ajuntament, a les 17h.



PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT

No a la reforma Wert




Amb el lema “Aturem la LOMQE” la comunitat educativa es concentrarà dijous, 23 de maig, per a protestar per l’aprovació de l’avantprojecte d’una llei que suposarà un gran retrocés en el sistema educatiu.
L’aprovació divendres passat pel Consell de Ministres del projecte de LOMQE demostra la prepotència del Govern i el seu allunyament del conjunt de la comunitat educativa, que el passat dia 9 de maig va demanar amb una gran mobilització al conjunt de l’Estat que es retirés l’avantprojecte i que s’iniciés un procés negociador per acordar les mesures que s’han de prendre per millorar el sistema educatiu.
Aquesta llei és un atac al dret universal a l'educació, a l'ensenyament públic i al valencià. Pretén classificar l'alumnat segons el rendiment i no agrupar segons les necessitats; segrega en itineraris i estableix revàlides, en comptes d'aprofundir en l'atenció a la diversitat; consolida la privatització de l'ensenyament i les retallades a l'ensenyament públic. Per totes aquestes coses, et demanem que hi participes en la

CONCENTRACIÓ
DIJOUS, 23 DE MAIG
17 h
PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ (DAVANT L'AJUNTAMENT )
MASSAMAGRELL

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POR UNA ESCUELA PÚBLICA DE CALIDAD
No a la reforma Wert

Con el lema “Paremos la LOMCE” la comunidad educativa se concentrará jueves, 23 de mayo, para protestar por la aprobación del anteproyecto de una ley que supondrá un gran retroceso en el sistema educativo.
La aprobación el viernes pasado por el Consejo de Ministros del proyecto de LOMCE demuestra la prepotencia del Gobierno y su alejamiento del conjunto de la comunidad educativa, que el pasado día 9 de mayo pidió con una gran movilización en el conjunto del Estado que se retirara el anteproyecto y que se iniciara un proceso negociador para acordar las medidas que se han de tomar para mejorar el sistema educativo.
Esta ley es un ataque al derecho universal a la educación, a la enseñanza pública y al valenciano. Pretende clasificar el alumnado según su rendimiento y no agrupar según sus necesidades; segrega en itinerarios y establece reválidas, en lugar de profundizar en la atención a la diversidad; consolida la privatización de la enseñanza y los recortes en la enseñanza pública. Por todas estas razones, te pedimos que participes en
CONCENTRACIÓN
JUEVES, 23 DE MAYO  A LAS 17 h
PLAZA DE LA CONSTITUCIÓN (DELANTE DEL AYUNTAMIENTO)
MASSAMAGRELL


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada