dimecres, 4 de març del 2015

JA TENIM EDUCADOR

 
Vos informem que des de fa un mes aproximadament Conselleria d'Educació ens va concedir un nou educador al nostre centre.

Dit educador realitza la seua feina en jornada matinal ...  mitja jornada .

Per una banda expressem la nostra valoració i agraïment al Equip Directiu del centre per la seua insistència sol·licitant esta necessitat durant els últims anys i a la resta d'AMPA públiques del municipi per la seva part de involucràcio en quant a la petició per registre d' entrada del 26 /11/2014
http://ampavirgendelrosario.blogspot.com.es/2014/12/totes-les-ampas-juntes-demanem-leducador.html

Per l'altra banda i en base als dictàmens existents al nostre centre manifestem que la mesura és insuficient , ja que segueix sense cobrir les necessitats reals del nostre alumnat . Per tot això, nosaltres, SEGUIREM TREBALLANT  i EXIGINT l'augment d' hores i d'educadors que ens pertanyé per garantir l'atenció  i educació que el nostre alumnat necessita.

L'única lluita que es perd és la que s'abandona !!
Tot és camí des d'ara !

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Os informamos que desde hace un mes aproximadamente Conselleria de Educación nos a concedido un nuevo educador en nuestro centro.

Dicho educador realiza su trabajo en jornada matinal ... media jornada .

Por un lado expresamos nuestra valoracion y agradecimiento al Equipo Directivo del centro por su insistència solicitando durante los ultimos años y al resto de AMPA públicas del municipio por su parte de involucración en quanto a la petición por registro de entrada del 26/11/2014 http://ampavirgendelrosario.blogspot.com.es/2014/12/totes-les-ampas-juntes-demanem-leducador.html

Por otro lado y en base a los dictamenes existentes en nuestro centro manifestamos que la medida es insuficiente, ya que sigue sin cobrir las necesidades reales que nuestro alumnado necessita.

La única lucha que se pierde és la que se abandona !!
Tot és camí des d'ara!!

1 comentari:

  1. Sin duda una gran notícia. Esperemos que Conselleria decida ampliar la jornada para cubrir las necesidades de nuestros hij@s.

    Gracias por el esfuerzo.

    ResponElimina