dilluns, 23 de març del 2015

CURS: BULLING I ALTRES FORMES DE VIOLÈNCIA A L'ESCOLA


Després del curs "Èxit educatiu" (http://ampavirgendelrosario.blogspot.com/2015/02/exito-educativo-viernes-130215-curso-de.html)
El pròxim divendres 27 de març s'impartirà
Bulling i altres formes de violència a l’escola
Divendres 27/03/15 a les 15h en la Sala d'audiovisuals de l'escola.
A continuació teniu informació del contigut del curs (en valencià i castellà).
----------
Después del curso"Éxito Educativo"  (http://ampavirgendelrosario.blogspot.com/2015/02/exito-educativo-viernes-130215-curso-de.html)
El próximo viernes 27 de marzo se impartirá el siguiente curso:
Bulling y otras formas de violencia en la escuela
Viernes 27/03/15 a las 15h en la Sala de audiovisuales del cole
A continuación teneis la información del contenido del curso (en valenciano y castellano).


Bulling y otras formas de violencia en la escuela

La escuela es uno de los principales instrumentos de socialización de los niños, las niñas y los adolescentes. Las experiencias que viven en ella, determinan, en gran medida su capacidad para relacionarse, su correcto desarrollo emocional y social.

Lamentablemente, en nuestra experiencia en la formación de padres y madres, hemos detectado que esta situación de convivencia no es todo lo ideal que sería deseable, al contrario, en ocasiones en el centro escolar se viven situaciones de acoso o de violencia que generan sensación de inseguridad en las familias.

En este tema es fundamental trabajar desde la prevención, y ése es el objetivo de esta charla. Es importante que los padres tengan la información que necesitan, tanto para identificar las situaciones de acoso, como para ayudar a sus hijos e hijas. Por lo tanto se ofrecerá información acerca del concepto de acoso escolar, de los tipos de violencia que pueden producirse en un centro escolar, y qué podemos hacer frente a estas situaciones.


.
Bulling i altres formes de violència a l’escola

L'escola és un dels principals instruments de socialització dels xiquets, les xiquetes i els adolescents. Les experiències que viuen en ella, determinen, en gran manera la seua capacitat per a relacionar‐se, el seu correcte desenvolupament emocional i social.

Lamentablement, en la nostra experiència en la formació de pares i mares, hem detectat que aquesta situació de convivència no és tot l'ideal que seria desitjable, al contrari, en ocasions en el centre escolar es viuen situacions d'assetjament o de violència que generen sensació d'inseguretat en les famílies.

En aquest tema és fonamental treballar des de la prevenció, i aquest és l'objectiu d'aquesta xarrada. És important que els pares tinguen la informació que necessiten, tant per a identificar les situacions d'assetjament, com per a ajudar als seus fills i filles.

Per tant s'oferirà informació sobre el concepte d'assetjament escolar, dels tipus de violència que poden produir‐se en un centre escolar, i què podem fer front a aquestes situacions 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada