dimecres, 16 d’octubre del 2013

INTERCANVI DE LLIBRES 2013. UNA REALITAT ACONSEGUIDA



Al final del curs passat vàrem proposar realitzar un intercanvi de llibres, com explicaven en l'entrada del blog "Volguéren amb aquesta iniciativa contribuir a economitzar en les despeses de llibres i a una millor utilització dels recursos, a la conservació del medi ambient i al foment i atenció dels llibres com a valor educatiu i cultural i per descomptat, a fomentar la solidaritat i la cooperació com a valor en la nostra societat, i en el nostre centre en particular."

Després de dur a terme aquesta iniciativa al final de juny i principis de juliol i setembre, estem agraïts a tots els participants en l'intercanvi. Aconseguirem un bon nombre de llibres i ho férem de la millor manera que poguérem.

Esperem continuar en aquesta proposta i millorar entre tots a poc a poc.

Per tot açò us preguem que inculqueu als vostres fills el respecte pels llibres, que tinguen cura d'ells, i que escriguen en ells, tant com siga possible, en llapis.

Ens han sobrat molts llibres que per desgràcia no eren vàlids, en primer lloc, per què heretarem llibres de l'escola d'anys anteriors i majoritàriament per què les editorials els canvien. Aquestos llibres els hem donat a dos associacions: "Associació Ajuda als Pobles"  (a qui hem donat els llibres en castellà per portar-los al Sahara) i "Pacto de Trabajadores de Burjassot"  els quals han rebut els llibres en valencià per participar en el seu projecte: "Ningún niño sin libro". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada