dijous, 20 de juny del 2013

INTERCANVI LLIBRES- CURS 2013/2014

ÚLTIMA HORA:  Com fins divendres no tindrem la llista de llibres. La donació de llibres es farà dilluns a dijous de 11:00 a 13:00  i  recollida i lliurament de llibres el divendres 28 de 11:00 a 13:00 .

Estimades famílies:

Apunt de finalitzar el curs, amb la intenció de reciclar els llibres usats que estiguen en bon estat , des de la nostra AMPA proposem un intercanvi de llibres de text.

Sense dubte la millor manera de reciclar els llibres de text és la tradicional d’intercanviar-los amb amics o veïns i per descomptat per als germans menors, però per a aquelles famílies que no tinguen a qui entregar i que vullguen desprendre’s dels llibres vos proposem este intercanvi.


Volguérem amb esta iniciativa contribuir a economitzar en les despeses de llibres i a una millor utilització dels recursos, a la conservació del medi ambient i al foment i atenció dels llibres com a valor educatiu i cultural i per descomptat, a fomentar la solidaritat i la cooperació com a valor en la nostra societat, i en el nostre centre en particular.

NORMES:
- Este projecte és totalment voluntari . 
- Els llibres que doneu hauran d’estar en bon estat ( ja sabem que estan usat però …sense ratllades, fulls trencats ... ).
- No podem garantir-vos que rebeu el mateix nombre de llibres que entregueu , per tant insistim en el caràcter de donació que té este intercanvi.

TERMINIS :
- 24 I 25 de Juny. Donació de llibres.

- 27 i 28 de Juny. Arreplega de llibres . 

HORARI :
- De 11:00 a 13:00 h

LLOC :
Hall de direcció ( sala de professors ) 

Si teniu qualsevol consulta no dubteu a contactar amb nosaltres, personalment, ó a través del telèfon de l’AMPA 633 64 43 34.

Gràcies per endavant per la vostra col·laboració en la difusió d’esta iniciativa, que desitgem siga ben acollida per totes les famílies del centre. Igualment donem les gràcies a tots aquells pares i mares que de manera totalment altruista i desinteressada col·laboren perquè este projecte vaja endavant . GRÀCIES


 _______________________________________________

INTERCAMBIO LIBROS DE TEXTO _CURSO 2013/2014

Estimadas familias:

Apunto de finalizar el curso , con la intención de reciclar los libros usados que estén en buen estado , desde nuestra AMPA proponemos un intercambio de libros de texto.

Sin duda la mejor manera de reciclar los libros de texto es la tradicional de intercambiarlos con amigos o vecinos y por supuesto para los hermanos menores, pero para aquellas familias que no tengan a quien entregar y que quieran desprenderse de los libros os proponemos este intercambio.

Quisiéramos con esta iniciativa contribuir a economizar en el gasto de libros y a una mejor utilización de los recursos, a la conservación del medio ambiente y al fomento y cuidado de los libros como valor educativo y cultural y por supuesto, a fomentar la solidaridad y la cooperación como valor en nuestra sociedad, y en nuestro centro en particular.

NORMAS:

-        Este proyecto es totalmente voluntario .
-        Los libros que donéis deberán estar en buen estado ( ya sabemos que están usado pero …sin tachaduras,hojas rotas ).
-        No podemos garantizaros  que recibáis  el mismo numero de libros que entreguéis , por tanto insistimos en el carácter de donación que tiene este intercambio.

PLAZOS :

-        24 Y 25 de Junio. Donación de libros.
-        27 y 28 de Junio. Recogida de libros .

HORARIO :
               -        De 11:00 a 13:00 h

LUGAR :

 Hall de dirección ( sala de profesores )


Para cualquier consulta no dudéis en consultar con nosotros, personalmente o a través del teléfono del AMPA : 633 64 43 34.

Gracias de antemano por vuestra colaboración en la difusión de esta iniciativa,  que deseamos sea bien acogida por todas las familias del centro. Igualmente damos las gracias a todos aquellos padres y madres que de manera totalmente altruista y desinteresada,  colaboran para que este proyecto salga adelante. GRACIAS

Desde el AMPA os animamos a formar parte de nuestra asociación y de nuestra junta directiva para el próximo curso.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada