dimecres, 19 de juny del 2013

FESTA FI DE CURS 21 DE JUNY


Com ja sabeu, el proper divendres 21 finalitza el curs escolar, per això, des de la directiva de l'AMPA hem organitzat una festa de Cloenda, i que com es va decidir en assamblea serà només per a les nostres famílies sòcies.

Us detallem i informem a continuació les activitats programades:

• 17:30 h Obertura de portes, berenar i beguda per als alumnes socis i començament d'activitats:



Gimcana: Es realitzaran nou activitats amb la temàtica de la pel·lícula de Disney  "Peter Pan". En cada prova obtindran una peça d'un puzle. L'alumne al finalitzar les 9 proves haurà d'endevinar el personatge secret. Les activitats estaran dirigides pels propis pares i coordinadors.

Proves:
1. - Cursa de Sacs: Els alumnes realitzaràn una cursa de sacs durant un recorregut.
2. - Laberint del Cocodril: Els alumnes amb els ulls embenats hauran de recórrer un sender marcat amb l'ajuda verbal dels seus companys
3. - Circuit Americà: Consisteix a superar obstacles en un temps determinat.
4. - Aigües turbulentes: S'haurà d'omplir mig galleda d'aigua, a través de gots petits que es facilitarà a cada integrant del grup i tot això, en un temps determinat.
5. - Endevina endevinalla: Es farà una sèrie de preguntes als alumnes que hauran de respondre en relació a la temàtica de Peter Pan i els pirates.
6. - Bombardeig Pirata: Els alumnes hauran de passar mantenint l'equilibri per una corda a terra mentre el pare li llança pilotes de goma escuma.
7. - De Illa a illa: Cada grup tractarà de transportar als seus membres fins a un punt concret.
8. - El codi: S'ha d'endevinar una frase amb pistes assenyalades.
9. - La bomba: Han de transportar pilotes sense usar les mans i amb les indicacions del monitor
Per al correcte desenvolupament de les activitats es necessiten 20 pares voluntaris per ajudar en la gimcana i controlar els tallers i campionats. Per favor, els voluntaris contacteu amb l'AMPA. Entre tots podem organitzar una vesprada divertida per als nostres fills.

• Durant tota la vesprada i la nit comptarem amb una disco-mòbil i karaoke (aneu afinant la veu jeje)

• 21:00 h Sopar de pa i porta (es prega per favor, al acabar el sopar, recolliu les taules i cadires, entre tots no costa res, gràcies). Després del sopar es farà entrega del regal de comiat als alumnes socis de 6è i ells i elles ens delectaran amb uns balls preparats per ells i elles mateixos. Cada família es farà responsable dels seus fills. Hem de garantir el correcte ordre i cura de les nostres instal·lacions.

BON ESTIU!!!      
______________________________________________________
Como ya sabéis, el próximo viernes 21 finaliza el curso escolar, por ello desde la directiva del AMPA hemos organizado una fiesta de despedida , que tal como se eligió en la asamblea será sólo para nuestras familias socias.
Os detallamos e informamos a continuación de las actividades programadas 
17:30 h Apertura de puertas,  merienda y bebida para los alumn@s socios y comienzo de actividades:



Yincana: Se realizarán nueve actividades con la temática de la película de Disney de “Peter Pan”, en cada prueba obtendrán una pieza de un puzzle. El alumno al finalizar las 9 pruebas tendrá que adivinar el personaje. Las actividades estarán dirigidas por los propios padres y coordinadores.
Pruebas:1.- Carrera de Sacos: Los alumnos realizará una carrera de sacos durante un recorrido.
2.- Laberinto del Cocodrilo: Los alumnos con los ojos vendados tendrán que recorrer un sendero marcado con la ayuda verbal de sus compañeros
3.- Circuito Americano: Consiste en superar obstáculos en un tiempo determinado.
4.- Aguas turbulentas: Se tendrá que llenar medio cubo de agua, a través de vasos pequeños que se le facilitará a cada integrante del grupo y todo esto, en un tiempo determinado.
5.- Adivina adivinanza: Se hará una serie de preguntas a los alumnos que tendrán que responder en relación a la temática de Peter Pan y los piratas.
6.- Bombardeo Pirata: Los alumnos tendrán que pasar manteniendo el equilibrio por una cuerda en el suelo mientras el padre le lanza pelotas de goma espuma.
7.- De Isla a isla: Cada grupo tratará de transportar a sus miembros hasta un punto concreto.
8.- El código: Se tiene que adivinar una frase con pistas señaladas.
9.- La bomba: Tienen que transportar pelotas sin usar las manos y con las indicaciones del monitor.

Para el correcto desarrollo de las actividades se necesitan 20 padres voluntarios para ayudar en la yincana y controlar los talleres y campeonatos. Por favor, los voluntarios contactad con el AMPA , entre todos podemos organizar una tarde divertida para nuestros hijos.
·        Durante toda la tarde y la noche contaremos con una disco-móvil y karaoke ( ir afinando la voz jeje)
·        21:00 h Cena de sobaquillo ( se ruega por favor, al terminar la cena , recojan las mesas y sillas , entre todos no cuesta nada , gracias).  Después de la cena se hará entrega del regalo de despedida a los alumn@s socios de 6º  y ell@s nos deleitaran con unos bailes preparados por ell@s mismos.
Cada familia se hará responsable de sus hij@s. Debemos garantizar el correcto orden y cuidado de nuestras instalaciones .                                                                           

¡¡¡FELIZ VERANO!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada