dijous, 6 de juny del 2013

SETMANA ANGLESA, DEL 24 AL 28 DE JUNY


Vols que els teus fills gaudisquen aprenent anglès? Necessites ajuda per conciliar la vida familiar i laboral per l'última setmana de juny? Doncs tenim la sol·lució, des de l'AMPA vos oferim una "Escola en Anglès" per a la setmana del 24 al 28 de juny.
L' empresa "Conexión Educación" (descarregar informació de l'empresa) ens ha preparat una setmana plena de jocs i activitats en anglès.
Hi ha dos horaris disponibles de  9:00 a 17:00  (99€) ó de 9:00 a 13:00   (76€), altres horaris consulteu als organitzadors Javier ( 630 328 691) ó Ignacio ( 618 144 805).
Les Inscripcions junt el justificant de pagament l'haureu de deixar en la bústia de l'AMPA abans del divendres 14 de juny. Descarregar full d'inscripció

ENGLISH SUMMER WEEK
 
 “Conexión Educación” ens ofereix la possibilitat de que els nostres fill es puguen submergir dins de la cultura anglesa d'una manera divertida i dinàmica combinant activitats esportives i l'anglès. Vos animem a que els xiquts vinguin a passar una bona estona.
El menjar no es troba inclòs en el preu, l'alumne portarà l'esmorzar i el dinar. Es disposarà d'un microones per escalfar els aliments. 

A continuació podeu consultar la programació de la setmana, realitzant activitats pròpies per als cicles de primària i infantil i altres activitats comunes.
 Les activitats que es desenvoluparan durant la setmana estan formades:
1. - Repàs Escolar: Es tracta de reforçar els continguts que s'hagin vist durant el curs de l'assignatura d'anglès en els dos nivells, infantil i primària.
2. - Crazy Sport: Activitats de pre-esport en línia anglesa en què l'alumne desenvolupa les capacitats físiques bàsiques d'una manera lúdica i en l'idioma d'anglès.
3. - Peke-Sport: Activitats de psicomotricitat per infantil en anglès.
4. - Play in English: Tallers d'oci i manualitats en anglès.
5. - Cinema: Pel · lícules en anglès.
6. - Jocs populars: Modalitats lúdiques en les que l'alumne aprèn jugant. 

7. - Eixida Cultural: Visita a les instal·lacions de la policia local de Massamagrell




3 comentaris:

  1. Estoy mirando el programa y es muy atractivo en general pero me gustaría saber lo de la primera hora, lo del repaso, ¿cómo será para los de infantil? si será adaptado a ellos, porque mi hija tiene 3 años. Estar en una clase de una hora sentada le va a costar mucho esfuerzo.

    ResponElimina
  2. Nuestros profesores de Conexión Educación saben como dar el repaso en etapa infantil porque cuentan con la experiencia y los conocimientos necesarios, no se preocupe por eso. El repaso infantil es muy diferente a primaria porque como es el caso de su hija sucede con la mayoría de niños y niñas de esa edad, por eso se desarrolla una metodología propia para esa estapa, mucho más lúdica y entretenida. Espero que así se haya resulto su duda. No obstante si necesita más información no dude en llamarnos:
    Javier (630328691).
    Ignacio (618144805)

    ResponElimina
  3. Gracias por su respuesta.

    ResponElimina