dijous, 20 de juny del 2013

AJUDES DE MENJADOR I LLIBRES



AJUDES LLIBRES FUNDACIÓ MAPFRE

Conscients de la situació econòmica que estan travessant algunes famílies, i responent a la seva missió de contribuir a millorar de manera directa o indirecta les condicions de vida dels col·lectius més desfavorits, FUNDACIÓ MAPFRE  llança, a través del seu Programa recapacita, el Programa d'Ajudes per a llibres i material escolar per al curs 2013-2014.

- Aquestes ajudes les podran sol·licitar famílies amb fills matriculats en el curs escolar 2013-2014 en nivells de Primària i ESO.
- És indispensable haver fet una reserva de llibres de text en un centre Carrefour
- El termini de sol·licitud comença el 10 de juny i finalitza el dia 30 juny.

______________________________________________

AJUDES MENJADOR

Des de l'escola ens informen que en els propers dies està prevista la publicació en el DOCV de la resolució sobre el servei complementari de transport i la resolució per la qual es convoca la concessió d'ajudes de menjador escolar en els centres educatius . El model de sol·licitud serà únic i el termini de presentació serà des del moment de la publicació fins al dia 12 de juliol de 2013.

En la pàgina de l’escola eixirà en breu:




________________________________________

Ajudes a les famílies i la infància

El Govern d'Espanya, les comunitats autònomes i les corporacions locals ofereixen ajudes socials a les famílies espanyoles tal com estableix la distribució competencial de l'Estat en aquesta matèria.

Algunes de les principals ajudes a les famílies que concedeixen les diferents administracions a Espanya les podeu consultar en el següent enllaç:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada