dissabte, 15 de desembre del 2012

La Nostra Escola




CEIP Verge del Rosari Massamagrell 
Esta és la pàgina web de la nostra escola.


La pàgina està molt bé organitzada i s'actualitza molt sovint.

Amés de consultar informació bàsica de l'escola, les activitats i menú del menjador, i accedir a enllaços molt interessants, podeu assabentar-vos i gaudir veient les fotos i explicacions de les activitats que fan els xiquets amb els seus mestres.

                                                                                                  Vos la recomanen.


En Projectes podeu consultar la informació del grup de treball Família - Escola format per mestres i pares interessats en millorar la cooperació família-escola.

És un grup independent a l'AMPA però com que tenim inquietuds similars, alguns de nosaltres també hi participem.

Com podreu consultar als objectius, volem buscar solucions per aconseguir una major implicació dels pares en l'escola i millorar la comunicació entre tots.

D'ací va sorgir la idea de la decoració en família del col.legi. Pròximament els tutors vos informaran que s'ha decidit, que de cada classe isca un delegat (pare/mare representant) per a que vinga a participar activament en el grup, de manera que la informació i participació arribe a l'abast de tots els pares. És per això, que es necessiten persones positives amb ganes de participar i transmetre la informació a la resta. Les reunions són els dimarts a les 13h cada 15 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada