dimarts, 12 de febrer del 2013

MANIFESTACIÓ de CARNESTOLTES

Després del èxit aconseguit l'any passat tornem a repetir com no, front a les retallades en Educació i el desmantellament al que estan portant a  l'escola pública. Però per si tot açò no fóra prou, ara planeja sobre l'escola pública una nova Llei d'Educació, la LOMQE, que vulnera el dret a l'educació i agredix a l'escola pública, tornant a l'educació de l´època franquista.


Per aquestos motius les AMPA's dels col·legis públics de Massamagrell;  Sant Joan Evangelista, Bisbe Amigó, Verge del Rosari i el IES, conjuntament amb la Plataforma en Defensa de l' Escola Pública de Massamagrell hem organitzat una MANIFESTACIÓ de CARNESTOLTES on en un ambient festiu es reivindicarà tot alló dit abans.






Des de les AMPAs de l´IES de Massamagrell, CEIP Verge del Rosari, Sant Joan Evangelista i Bisbe Amigó volem convindar-vos a participar en la MANIFESTACIÓ de CARNESTOLTES que se celebrarà proper divendres 15 de febrer en Massamagrell. Ens manifestem contra les retallades en Educació, l´avantprojecte de la LOMQE i la cessió del sòl públic del municipi per a centres privats o concertats.

Aquest acte reivindicatiu es realitzarà fora de l´horari lectiu, en to FESTIU aprofitant la celebració de Carnestoltes. Els alumnes aniran disfressats lliurement. Els adults aniran preferiblement de negre i amb missatges contra la LOMQE o les retallades en Educació.

Recorregut:
16:45 Eixida des del CEIP Bisbe Amigó per arreplegar a l´ IES de Massamagrell i CEIP Verge del Rosari.
17:30 Trobada en Plaça Glòries Valencianes amb el CEIP Sant Joan Evangelista.
18:00 Lectura del manifest en Plaça de l´Ajuntament.
18:30 "Xocolatà" per a tots els assistents al CEIP Sant Joan Evangelista.
Amenitzat per una batucada i una xaranga

Els pares s´han de responsabilitzar dels seus fills.

Participeu!!! Esteu tots convidats !!!


PER UNA ESCOLA PÚBLICA I DE QUALITAT!!!

NO A LES RETALLADES EN EDUCACIÓ!!!!

NO A LA LOMQE!!!!

NO A LA CESSIÓ DE SÒL PÚBLIC PER A CENTRES PRIVATS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada