diumenge, 17 de febrer del 2013

XARRADA "LOMQE, UNA CONTRAREFORMA EDUCATIVA"



El passat 8 de febrer, la Plataforma en Defensa de l'Escola Pública de Massamagrell, de la qual formem part, organitzà una xarrada sobre l'avantprojecte de Llei de Millora de Qualitat de l'Educació (LOMQE).

Volem agrair especialment a Vicent Monroig, professor de l'IES de Massamagrell, per la clara i amena exposició de la LOMQE.
També agrair a Mercedes Gascón i MªCruz, mestres del CEIP Verge del Rosari i Sant Joan Evangelista, respectivament, per l'exposició dels greus efectes de les retallades en els centres de Massamagrell.
I com no, a tots els assistents, pares, mares, alumnes, i ciutadans interessats en defendre l'ensenyament públic.

A TOTS, moltes gràcies per l'esforç que feu perquè tots els interessats en la defensa de l'Educació Pública, pares mares, mestres, professors i alumnes estem junts.

"Per una Educació emancipadora, pública, democràtica, laica, igualitaria, solidària de qualitat i en valencià"



El Ministeri d’Educació de José Ignacio Wert es proposa dur a terme una reforma educativa que, d’una banda, suposarà la legitimació d’una política de retallades i, de l’altra, la reinstauració d’un model ideològic d’escola esbiaixat, classista i segregador.
I tot això sense el necessari debat democràtic i la cerca del consens amb la comunitat educativa. La huitena reforma de la democràcia espanyola pretén un retorn al passat catoliconacional de l’escola.

En aquestos enllaços podeu llegir el resum dels objectius i fonaments de la LOMQE






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada